Technically….

…så är det vinter, om pojkarna får bestämma! Technically, Really och Seriuosly är deras absoluta favorit ord! De används ett flera gånger varje dag! Techincally när bortförklaringarna haglar och när de är arga över någonting, så används really and Seruiosly flitigt!

Min Fredag och Lördag har varit riktigt roliga. Efter att spelat fotboll (soccer) med grabbarna och deras playdate C, så bar det av för dem till Stamisstället och jag fick en timme ledigt innan jag skulle se mitt första peprally här i Boulder! Mötte upp Carina, Fanny och Anja och så såg vi hela ”showen”! Det var roligt och meddragande!

Efter mötte Pau upp oss och Hannah kom upp från Denver! Vi åt middag på Old Chicago, där det blev en god hamburgaretallrik (Bacon och pepper jack cheese)! Där blev vi kvar tills tio/halv elva, innan vi alla ganska trötta kände för att röra oss hemåt. Hannah skulle sova hos mig för att sen på Lördag gå och se CU Buffs spela mot Washington Huskies. Vi tittade på Twilight breaking dawn innnan vi somna!

Innan vi tog oss till Stadion åt vi en typisk amerikansk bagelfrukost med cream cheese. Väl utanför stadion mötte vi upp Carina, köpte biljetter och satte oss i den gastande solen. Det var säkert 18 grader när solen var framme, vilket gjorde att man inte behövde jacka! 🙂 Efter första quertern kom även Becki, en annan Carina och en till tjej som jag inte träffat förut, och satte sig med oss i solen!

Men efter nästan tre timmars tittande och en querter kvar, kände vi att matchen var ganska avgjord (3-24 till Washington, slutade 3-38, men hade 7-0 i halvtid) så tog vi oss ner till downtown för att äta på Lazy Dog! Sedan åkte jag och Hannah hem, och packade ihop och åkte tillbaka till Denver, medan jag väntade in att jag skulle ha en hemmakväll/filmkväll min boysen då mina värdföräldrar hade planerat en utgångskväll! På middagsmenyn stod Pannbiffar med potatis och gräddsås och lingonsylt från IKEA! Som tur är har all svensk (vardagsmat som jag är van vid) gått hem oss E och S, vilket underlättar matlagningen så fruktansvärt mycket! Pokemon visades på tvn och Gott & Blandat fanns i godisskålen! Helt perfekt i sin enkelhet! Läste för dem, vilket är något som jag tycker är jätteroligt då jag ser det mest som en övning i att läsa engelska!

Slutet gott, allting gott! Imorgon Söndag står au pair-möte på schemat och då jag ska ta med bilder från mig, min familj, min hemstad och vad jag brukar göra på fritiden! Och så ska jag försöka köpa säsongsliftkortet också!

Ps. Bilder och filmer kommer i nästa inlägg!

Annonser

3 tankar om “Technically….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s