Denver!


Innnan jag börjar berätta om mitt Denver äventyr, som började i lördags, så började min helg under fredagskvällen!
Först så kom en av våra grannar in till oss och frågade vad för outdoors activities jag gillar! Mark heter grannen och han älskar att vandra, bestiga bergstoppar och liknande! Så han sa att jag alltid är välkommen att följa med honom! och så skickade han en massa intressanta länkar till mig. Hur snäll granne har man inte här!?

Efter det så gick vi ut och åt som vi vanligtvis gör på fredagar! I fredags blev det California Pizza Kitchen. Och på min kusins begäran så ska jag säga vad jag tyckte om maten. Den var inte så imponerad av maten där. Den var helt Okej, men inte värt då det kostade mera än på andra restauranger här.

Efteråt så såg jag på ”The Three Musketeers” med min granne Maria. Maria har jag känt i ungefär tre veckor. Nu pluggar hon Medicin på CU, även om hon redan har pluggat 4 år i Washington till psykolog på College. Så det är väldigt väldigt bra att ha en amerikansk person att umgås med här! Min värdmamma påpekade att jag har blivit mycket bättre sen jag började umågs med Maria! Så det är väldigt positivt!

Så var det mitt Denver äventyr! Jag tog bussen ner till Denver som tog 55 minuter. Mötte upp Hannah vid Pepsi Center.

Hannah träffade jag när jag var på amerikanska ambassaden innan. Hon har varit i usa en vecka längre än jag har! I alla fall, vi åt lunch på en restaurang som heter Chili. Maten var riktigt god! Kom undan med varmrätt, efterrätt och dryck för bara $20 dollar (knappa 140). Vi hann med en visit på Cherry Creek Mall där jag hittade lite basvaror för garderoben!
När vi kom hem till Hannahs värdfamilj så får man ett varmt välkommande genom att hannahs ena värdbarn, försträckt ser mig och säger till Hannah, ”Not you too!” vilket jag fick förklarat för mig var att deras förra au pair hade skaffat pojkvän som var väldigt ofta på besök, så hon trodde väl att samma sak hade hänt med Hannah också! Hannahs värdbarn är inne i åldern då hon hatar när folk kysser på film, vilket hör till samma avdelning till reaktionen när vi kom in innanför dörren!

Vi planerade att gå ut på kvällen, men vi hann skype:a med Louise och Therese innan vilket var mycket roligt, minst sagt! Och med ut hängde även en annan svensk, Ellen heter hon, som också bor i Denver! Så vi gick ut på 18+ nattklubb, drack energidryck, dansa en jäkla mycket och hade riktigt roligt! Positiva med att inte dricka var att det var lätt att ta sig hem sen, då vi tog bil ner till downtown!
Idag har jag:
Kollat på The Fantastic Four med Hannahs värdfamilj innan Ellen och Hannah vakna
Ätit (amerikanska) pannkakor till både frukost och lunch
Tagit mig tillbaka till Boulder

Annonser

2 tankar om “Denver!

  1. Vilken trevlig helg du har haft, kul. Vi har ochså haft det mysigt hela helgen. I fredags firade vi Teodors namnsdag med tårta och stekta andbröst, jätte gott.Lördag-söndag var vi på landet med Micke, Annalena och Teodor, eldat, grillat korv och fikat ute. På söndag kväll hade vi en filmkväll och tårta igen för att fira två st på Farsdag.KRAm 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s