En helt ny värld, en plats jag inte trodde fanns….

Oj oj oj! Det varit riktigt dålig uppdatering från min sida här och jag är verkligen ledsen för det! Men det varit hänt så mycket saker här att jag inte har haft till med att uppdatera er här! Lördagen började med att vi åt en typisk amerikansk frukost, för min del blev det yogurt med cherrios! Här har det över 200 olika sorter cherrios, jämfört med sverige där jag känner till två! Efter frukosten så cyklade jag, min värdmamma och tvillingarna ner mot de centrala delarna av Boulder, kollade om vi kunde hitta en cykel till mig, tittade på några ”street performers” och åt deras variant av tacos! På kvällen hade familjen en av sina kända barbeque´s där de hade bjudit över några mycket goda vänner. Det blev fläskfile (tror jag, bara säker på att det var fläskkött 😉 ) med ris och så lite annat det hade grillat! Riktigt gott!

Natten till söndag fick jag 11 timmars riktigt god nattsömn och jag vaknade kl 9 och då åkte vi det familjens favorit frukostställe, Le Peep. Jag tog French Toast och det är första gången jag inte klarat att tömma fatet! Det var så mäktigt 🙂 Sedan svängde vi återigen förbi en cykelaffär, även denna gång utan framgång, även om vi kom därifrån med en hjälm till mig och lite reservdelar till värdpappan! Men när vi var på väg hem så ett ”garage sale” som de sålde väldigt många cyklar såg vi så vi stanna och hitta en helt okey cykel för $75. Dagen avslutades med att värdföräldrarna skulle på någon form av visning av nya/udda kryddor på kvällen så då blev det en spelkväll för mig, Ida och tvillingarna som innehöll monopol! När det var dags att gå och lägga sig, fick jag läsa för dem, vilket måste ha gått väldigt bra när jag får komplimangen, ”You read very good Thomas!”. Sådan komplimangen är så uppskattade så ni anar inte!!!! 😀

Idag så började verkligheten, eller? Nja, Ida hjälper/lär mig hur det går till, göra iordning frukost, packa deras snack bags (mellanmål), packa väskorna, få iväg dem 07.55 så de hinner till skolan till 08.15. Göra det vardagliga arbetet, vilket idag bestod av bädda sängarna, tvätta kläder, lägga in nytvättade kläder i garderoben. Det är det mesta som ska göras på morgonen. Sedan är vi/jag ledig tills de ska hämtas från skolan vid 14.55 varje dag! Så idag hann vi med en liten bergsvandring med den andra svenska tjejen här, Ulrika, Signa upp på gymmet, Åka förbi Target (typ som coop forum eller ica maxi) där vi fick ta på lite nya snacks till pojkarna! Följde med Ida när hon skulle träffa en gammal au pair på en fika som kommit tillbaka till Colorado. Hämta pojkarna från skolan och vara med på de dagliga rutinerna under eftermiddagen! Dagen slutade med att vi träffade Ulrika och åkte ner till ett av alla starbucks och snacka överen kaffe!

Bild

Närmsta parken med bergen i bakgrunden!

Bild

Denna bor på tomten! Ekorrar ser man överallt, således rådjur som kan stå fem meter ifrån en när man går på trottoaren!

Bild

Ulrika och Ida!

Bild

Pga vi är på 1500 meters högd, så blir jag riktigt anfådd bara av att promenera! Så denna bergsvänadring med tjejerna kännes av i lungorna! Så detta kommer bli bra höghögdsträning under året som kommer!

Annonser

En tanke på “En helt ny värld, en plats jag inte trodde fanns….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s