I startgropen

Sista helgen i Sverige har börjat och till packningen fattas bara inköpet av en kamera så är jag redo att ta flyget till USA för att börja mitt år som Au Pair i Colorado. Även om jag inte kommer till Colorado direkt utan ska vara i New York eller rättare sagt på St John University på Long Island mellan Måndag och Fredag med olika aktiviteter med 300 (en kvalifierad gissning) andra au pairer från hela världen. Bara från sverige är vi 30 personer som ska tillbringa denna vecka på skolan. Det känns riktigt bra nu när allt är packat (nästan i alla fall) och klart för avfärd. Vi som flyger från Stockholm har tur som har direktflyg så resan blir bara 9 timmar, och gör tidsskillnaden att det blir bara som 3, så vi får se hur jetlaggad jag blir. Troligtvis är det värre åt andra hållet men vi får se!

På skolan kommer vi ha lektioner om usa, workshops och ha diskussioner om vad man ska göra i olika situationer om de skulle uppstå under året! Tror det kommer bli en lärorik vecka som även kommer vara ganska betungande. Enligt schemat, som jag kollat lite snabbt på, så är det långa dagar, men med en härlig avslutningstrip in till Manhatten för sightseeing.

Innan jag åker ska jag också hinna med ett sista samtal via skype med familjen i morgon. Alltid lika nervöst att tala med dem, men det har gått bra hittills så denna ska nog också fungera! Kanske skriver ett inlägg om det innan avresa. Annars vet jag inte om jag hinner skriva något inlägg på skolan, annars får ni vänta tills nästa Fredag på nästa inlägg som då kommer vara fullt av bilder från veckan som gått!

Tills vidare får ni har det gött, så hörs vi snart igen!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s